Diensten

 

Metselwerk


Of het nu gaat om pointmasteren, stootvoegloos metselwerk of siermetselwerk. Metselbedrijf Kleeven de Wit B.V. is uw betrouwbare partner op het gebied van al uw metselwerken.
Wij zijn een uiterst flexibele en gemotiveerde organisatie waar u terecht kunt voor alle soorten metselwerk en alle werkzaamheden die hiermee verband houden. Wij zijn voornamelijk actief in de zakelijke markt, waar wij alle soorten metselwerken verrichten..
Lees meer
 
Wij kunnen alle soorten handzame kalkzandsteenblokken en betonblokken verlijmen in zowel schoonwerk- als de vuilwerk uitvoeringen.
Metselbedrijf Kleeven de Wit B.V. kan u ook van dienst zijn op het gebied van lijmwerken. Wij kunnen alle soorten handzame kalkzandsteenblokken en betonblokken verlijmen voor u , in zowel de schoonwerk- als de vuilwerk uitvoeringen. Wij hebben een ruime ervaring in het verlijmen van vellingblokken.
Lees meer

Lijmwerk


 

Steigerwerk


Ons team beschikt ook over een groot aantal gecertificeerde steigerbouwers, die graag voor u uw steigerwerk verzorgen.
Metselbedrijf Kleeven de Wit B.V. beschikt ook over een aantal gecertificeerde steigerbouwers, die graag voor u uw steigerwerk verzorgen.
Lees meer
 
Het aanbrengen van isolatiematerialen is een discipline die niet onderschat mag worden. Wij zijn gespecialiseerd.
Isoleren wordt steeds belangrijker in het hedendaagse bouwen. De eisen die hieraan gesteld worden, komen steeds hoger te liggen. De eisen van het bouwbesluit op het gebied van het energiezuinig bouwen nemen ieder jaar toe. Daarom dat wij hier binnen onze onderneming extra de aandacht op vestigen.
Lees meer

Isoleren


 

Huren van steigers &
bouwliften


Huren van steigers en bouwliften bij Kleeven de Wit B.V.
Bij metselbedrijf Kleeven de Wit B.V. kunt u terecht voor het huren van al uw steigers en bouwliften.
Lees meer

Contact met Kleeven De Wit Metselbedrijf: info@kleevendewit.nl


Contactpagina