Over ons

 

Ons Team


Het bedrijf staat onder leiding van Renè Kleeven en Stefan de Wit. Beiden zijn al een geruime tijd actief in het aannemen van kleine en grote projecten op het gebied van metsel- en steigerwerk.
Ons team bestaat uit een groot aantal professionele vaklieden die allemaal beschikken over een flinke dosis vakkennis en motivatie. Zij zorgen elke dag weer dat uw metselwerk in goede handen is. Wij werken volgens de ARBO wetgeving en de bouwplaatsregels van de opdrachtgever. Wij passen ons aan, aan uw voorschriften en regels die bij u op de bouwplaats gelden.
Wij kunnen onze opdrachtgevers totaal ontzorgen door het complete pakket aan diensten te leveren, zoals stelwerken, lijmwerken, steigerwerken en metselwerken.
 

Geschiedenis


Wij zijn een jonge, flexibele en dynamische onderneming met een passie voor metselwerk. Metselbedrijf Kleeven de Wit B.V. is ontstaan uit het samengaan van Metselbedrijf R. Kleeven B.V. en Metselbedrijf S. de Wit B.V. Deze bedrijven hebben in het verleden bewezen, dat ze elke uitdaging op het gebied van metselwerken aan kunnen. Onze visie en passie voor het metselen zijn nu gebundeld in een nieuw bedrijf. Wij hebben kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel staan.
Ook eigenaren zijn met grote regelmaat op de werkvloer tegen komen, wat bijdraagt aan korte communicatielijnen en een continue kwaliteits- en tijdsbewaking.
Onze opdrachtgevers zijn veelal middelgrote tot grote bouwondernemingen die met grote regelmaat gebruik maken van onze diensten. Kijk hiervoor in onze lijst met referentieprojecten. Wij dragen graag ons steentje bij in het opstellen van een werkplan om zo tot een efficiënte en kwalitatief hoogwaardige uitvoering van het metsel- en steigerwerk te komen. Denk hierbij aan steigeroplossingen, materiaalgebruik en logistiek.
U zult versteld staan van de win-win situatie die ontstaat door het op voorhand goed in beeld brengen van eventuele knelpunten.

Contact met Kleeven De Wit Metselbedrijf: info@kleevendewit.nl


Contactpagina