Isoleren

 

Het aanbrengen van isolatiematerialen is een discipline die niet onderschat mag worden. Wij zijn gespecialiseerd.

 
Isoleren wordt steeds belangrijker in het hedendaagse bouwen. De eisen die hieraan gesteld worden, komen steeds hoger te liggen. De eisen van het bouwbesluit op het gebied van het energiezuinig bouwen nemen ieder jaar toe. Daarom dat wij hier binnen onze onderneming extra de aandacht op vestigen.
Het aanbrengen van isolatiematerialen is een discipline die niet onderschat mag worden. Wij instrueren met grote regelmaat al onze medewerkers op dit gebied. Wij houden ons hierbij uiteraard aan de voorgeschreven uitvoeringsrichtlijnen van fabrikanten en leveranciers.
Wij zijn bekend met het aanbrengen van alle soorten isolatiematerialen die men in de hedendaagse bouw tegenkomt. Denk hierbij aan, glaswol, steenwol, resolfoam, pir, pur, EPS etc.
Als opdrachtgever doet u er goed aan, om vooraf bij ons te informeren welk isolatiemateriaal u het beste toe kunt passen. Het is namelijk vaak interessant om vooraf de voor en tegens van bepaalde materialen in beeld te brengen, want voor elk product moeten wij andere handelingen verrichten die kostprijsafhankelijk zijn. Graag zijn wij u hiermee van dienst.

Contact met Kleeven De Wit Metselbedrijf: info@kleevendewit.nl


Contactpagina