Metselwerk

 

Of het nu gaat om pointmasteren, stootvoegloos metselwerk of siermetselwerk. Bij Kleeven de Wit B.V. bent u op het juiste adres.

 
Metselbedrijf Kleeven de Wit B.V. is uw betrouwbare partner op het gebied van al uw metselwerken. Wij zijn een uiterst flexibele en gemotiveerde organisatie waar u terecht kunt voor alle soorten metselwerk en alle werkzaamheden die hiermee verband houden. Wij zijn voornamelijk actief in de zakelijke markt, waar wij alle soorten metselwerken verrichten.
Aan metselwerk en alles wat daarmee verband houdt, worden steeds hogere eisen gesteld. Architecten en opdrachtgevers zijn continue opzoek naar vernieuwende producten op het gebied van metselwerken. Wij zijn een bedrijf dat meegaat met deze nieuwe technieken en producten. Voor ons is geen uitdaging te groot.
Of het nu gaat om pointmasteren, stootvoegloos metselwerk of siermetselwerk. Bij ons bent u op het juiste adres. Wij hebben een zeer ruime ervaring in het uitvoeren van complexe metselprojecten van grote omvang, waarbij kwaliteit, logistiek inzicht en resultaatgerichte oplossingen door ons worden aangedragen en uitgevoerd. Daardoor kunnen wij tegen uiterst concurrerende tarieven toch de gewenste kwaliteit realiseren.

Contact met Kleeven De Wit Metselbedrijf: info@kleevendewit.nl


Contactpagina