Steigerwerk

 

Ons team beschikt ook over een groot aantal gecertificeerde steigerbouwers, die graag voor u uw steigerwerk verzorgen.

 
Metselbedrijf Kleeven de Wit B.V. beschikt ook over een aantal gecertificeerde steigerbouwers, die graag voor u uw steigerwerk verzorgen.
U kunt bij ons terecht voor alle soorten systeemsteigers, maar de focus ligt uiteraard op het monteren en demonteren van steigers ten behoeve van het metselwerk. Wij werken voornamelijk met het tube-lock 3+7 systeem, Klasse 4, geschikt voor een belasting van 300 kg/m2 voor het uitvoeren van onze metselwerkzaamheden. Grote voordeel hiervan is dat we een ruimere werkvloer hebben dan de meeste andere systemen.
De metselaars moeten volgens het A-blad metselen alles verhoogd klaar zetten op zogeheten opperschragen, waardoor er minder ruimte over blijft achter deze schragen.
Door het toepassen van 7 planken tussen de staanders ontstaat er dus meer ruimte voor transport op de steiger. Dit leidt tot een betere logistiek en efficiëntere manier van werken, wat zowel de opdrachtgever als onze medewerkers ten goede komt. Arbo voorschriften worden door ons strikt nageleefd.
De steigers worden na montage voorzien van een steigerlabel, en overgedragen aan uw leidinggevende. Deze moet er op toezien dat ander personeel niets aan onze steigers verandert. Wij bouwen volgens tekening en berekening. Indien het een standaardconfiguratie betreft bouwen we uiteraard volgens de Richtlijnen Steigers.
Uiteraard kunt u bij ons ook de steigers en bouwliften huren tegen uiterst concurrerende tarieven. Ook het tekenen en bereken van uw steigers kunnen wij verzorgen. U kunt bij ons dus een compleet pakket afnemen, zonder dat u met verschillende partijen in zee hoeft te gaan. Dit werkt uiteraard veel efficiënter en de planning en communicatie verloopt veel soepeler. U heeft nu maar 1 aanspreekpunt voor alle disciplines. Hiermee ontlast u uw leidinggevende op de bouwplaats.
Ook voor systeemsteiger zoals, de Layher, Cuplock etc. kunt u bij ons terecht. Prijzen zullen afhankelijk zijn van de omvang van uw project. Voor een offerte op maat kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Contact met Kleeven De Wit Metselbedrijf: info@kleevendewit.nl


Contactpagina