Utiliteitsbouw

 

Metselbedrijf Kleeven de Wit B.V. heeft vanuit het verleden al vele grote utiliteitsprojecten op zijn naam staan.

 
Metselbedrijf Kleeven de Wit B.V. heeft vanuit het verleden al vele grote utiliteitsprojecten op zijn naam staan. U moet hierbij denken aan winkelcentra, scholen, verzorgingshuizen, ziekenhuizen en bedrijfsgebouwen.
Vaak zijn dit werken van grote omvang waarbij, van ons als onderaannemer toegevoegde waarde verwacht wordt. Die kunnen wij zeker bieden door onze specialistische kennis van alle soorten metselwerken. Bij dit soort projecten is het meedenken tijdens het bouwproces en de logistiek op de bouwplaats van essentieel belang. Kwaliteit en flexibiliteit van de onderaannemer mag dan verlangd worden.
Wij beheersen deze complete materie. In combinatie met onze faciliteiten die wij kunnen bieden op het gebied van steiger- en stelwerken zijn wij daarom een gedegen partij, waarbij wij uw verlengstuk zijn.
Vaak worden er met bij deze bouwwerken gewerkt met nieuwe, of vernieuwende materialen en technieken. Wij willen u erop wijzen dat wij hier altijd in voorop lopen. Voor ons blijft dit de ultieme uitdaging. U kunt ons altijd raadplegen voor advies op maat.

Contact met Kleeven De Wit Metselbedrijf: info@kleevendewit.nl


Contactpagina