Woningbouw

 

Metselbedrijf Kleeven de Wit B.V. is de aangewezen partij voor het verrichten van het metsel- en steigerwerk op al uw woningbouwprojecten.

 
Metselbedrijf Kleeven de Wit B.V. is de aangewezen partij voor het verrichten van het metsel- en steigerwerk op al uw woningbouwprojecten. Of het nu gaat om 1 woning of 200 woningen.
Wij zijn het metselbedrijf in de regio Zuid-Oost Brabant dat u graag van dienst is. Wij hebben een groot marktaandeel in de B-to- B markt op het gebied van metsel- en steigerwerken. Onze werkgebied reikt tot een straal van 100 km vanaf Someren, waar wij gevestigd zijn. Ook de particuliere klant kan bij ons terecht en wordt met raad en daad bijgestaan.
Wij hebben een groot aantal medewerkers die elke dag vol enthousiasme en inzet aan de slag willen op uw projecten. Tevens beschikken wij over metselaars, steigerbouwers en timmerlieden. Hiermee kunnen wij onze klanten een totaalpakket aan diensten bieden, waardoor u maar 1 partij nodig heeft voor alle disciplines.
Wij hebben in het verleden al vele grote projecten uitgevoerd naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Dit zijn voornamelijk ( middel ) grote bouwbedrijven en ontwikkelaars. Kwaliteit, vakmanschap en een flexibele organisatie zijn de trefwoorden waarmee wij onszelf graag profileren.
Dus zoekt u een professionele partij, die zich betrokken voelt bij uw project, neem dan contact met ons op en u zult versteld staan van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Voor een goede impressie van al onze mogelijkheden kijkt u op deze website onder de rubriek werkzaamheden.

Contact met Kleeven De Wit Metselbedrijf: info@kleevendewit.nl


Contactpagina